Maskintvätt

även med handtvätt vardagar 7-16

I vår maskintvätt kan man tvätta med eller utan borstar. Vi har en ny typ av borstar som kallas kalceep och är en slags neupren remsor typ vettex för att minimera att repor, grus och smuts dras runt i borsten som det kan bli i nylon om man inte håller dem rena.

Det finns tre tvätt program att välja på (se nedan) Tiden för ett tvättprogram är ca 12 min. Ni köper en tvättkod i kassan och kör desan in i tvätthallen. Vill ni köpa till en förtvätt för hand så är detta möjligt mellan kl 7-16 måndag-fredag. Efter maskintvätten öppnas dörrarna och bilen kan köras ut på baksidan av stationen. Tvätten är helt genomfarbar för att öka flöde och smidighet för kunden.

Stor - 199 kr

Stor plus - 299kr

Super X-shine 359 kr

Minibuss och skåpbil - 400kr

 

 

Heltvätt

Kan ej bokas via nätet

Först tvättar vi bilen utvändigt i maskin med eller utan borstar enligt vårat tvättkoncept med förtvättar. Gummi och plast mattor plockas ur bilen och tvättas. Först lägger man på kem på mattorna och skurar av samt högtryckspolar dem efteråt. Därefter dammsugs bilen noggrant och man använder en klädselborste för att borsta de delar man inte kommer åt. Man tvättar och torkar av alla dörr sidor och instrumentpaneler med interiör rent och mirakeltrasa eller wettex duk. Till sist putsas alla fönster ut och invändigt med fönster puts. Heltvätt kan endast bokas i kassan, vi ser gärna att du ställer bilen under dagen hos oss. Betalning sker när ni hämtar ut bilen.

Heltvätt - 900 kr

Heltvätt X-Shine 950 kr

Heltvätt Super X-shine 1000 kr

Borttagning av djurhår ingår ej i invändig städning. Tillkommer 450 kr/timme.

Uteblivet besök debiteras!

 

Motortvätt

Kan ej bokas via nätet

Vid motortvätt måste motorn vara så kall som möjligt för att avfettning ska verka ordentligt och inte avdunsta. Först sprutar man på avfettning mikro extra som är mycket starkare än vanlig avfettning. Därefter låter man det verka några minuter sedan svampar man av motorn med kallavfettning där man kommer åt. Spolning av motorn sker med lågt vatten tryck tills all avfettning är borta. Sedan låter man motorn torka med huven öppen och efterbehandlar med Finish en vinyl och gummibehandlings medel.

Motortvätt - 250 kr

Kan ev tillkomma extra tillägg för väldigt smutsig bil

Polering

Vi polerar även bilar,  kontakta Putte för mer info och pris.